Vergeet mij niet

We willen speciale aandacht vragen voor de nieuwe docu ‘Vergeet mij niet’, van Jan Jaap Kuiper (CTM Docs, ThankEve Productions, IKONdocs). Deze aangrijpende documentaire vertelt het verhaal van de kinderen op basisschool De Verrekijker, op de gezinslocatie in Katwijk, die in hun dagelijks leven te maken hebben met politie-invallen en de dreiging van uitzetting.

De documentaire ging in première op het Movies That Matter Festival in Den Haag en werd op 6 juni op NPO2 uitgezonden. Meer info op de website ForgetMeNot, de 2DOC uitzending is hier terug te kijken.

 

Artikelen in de media over de documentaire ‘Vergeet mij niet’: 

Parool: ‘De juf huilt in ‘Vergeet mij niet’ want Zishan is uitgezet’

NRC: ‘Vergeet mij niet: asielkinderen worden mensen op school’

Alles over Katwijk: ‘Vanavond aangrijpende film over obs De Verrekijker’