Verhalen van kinderen

Op deze pagina publiceren we verhalen van kinderen en hun ouders die in gezinslocaties in Nederland wonen.

Zelf je verhaal vertellen

Woon je zelf in een gezinslocatie (of heb je er gewoond) en wil jij jouw verhaal vertellen? Neem dan contact op met ons via geenkindaandekant@gmail.com of stuur ons een bericht op facebook. We hechten veel belang aan privacy, we zullen daarom nooit namen publiceren op de website. Als jij je verhaal vertelt kan dat andere kinderen en ouders helpen en hen laten zien dat zij niet alleen zijn. 

Verhalen van andere kinderen

Er zijn al veel kinderen die hun verhaal aan ons hebben verteld. Deze verhalen kun je hieronder lezen door op één van de blokjes te klikken. We hebben deze verhalen ook uitgegeven in een boekje. Dat boekje is gratis op te halen in Amsterdam. Ook kan je een e-mail sturen als je een boekje wil krijgen, dan sturen we het naar je op (het liefst tegen betaling van de verzendkosten). Lees hieronder de verhalen van kinderen en ouders die we al hebben gekregen.

  verhaal01 Dit is het verhaal van David, een twaalf jarige jongen met autisme. Hij wordt uitgezet naar Rusland waar ze hem in een ouderwets gekkenhuis zullen stoppen. In dit filmpje vertelt hij zelf zijn verhaal

verhaal02  verhaal03  

verhaal04  verhaal05  verhaal06

verhaal07a  verhaal08  verhaal09

verhaal10  verhaal11  verhaal12

verhaal13  verhaal14  verhaal14
verhaal-a-9-jaar
    Verhaal van NN 

Verhaal van Abeda